Persoonlijke behandeling op maat

Mijn naam is Jacomien Winkels en samen met mijn man, twee zoons en een dochter, woon ik met veel plezier in Vleuten. Na jarenlang gewerkt te hebben als fysiotherapeut, besloot ik in 2004 dat ik Osteopaat wilde worden. Van die keuze heb ik geen moment spijt gehad want werken als Osteopaat vind ik enorm inspirerend.

Ik ben opgeleid tot Osteopaat bij de International Academy of Osteopathy (IAO). In 2009 ben ik gestart met mijn praktijk ‘Osteopathie Leidsche Rijn’. In de praktijk behandel ik vooral baby’s en kinderen met veel passie voor het vak. Sinds 2020 behandel ik vooral kinderen en alleen bij hoge uitzondering volwassenen. Het werken met kinderen vind ik nu eenmaal het mooist om te doen!

U bent van harte welkom in mijn praktijk!

Opleidingen – Geintegreerde Technieken de Bakker

Ik werk onder andere volgens de methode de Bakker en heb  de nascholing “Geïntegreerde Technieken De Bakker” afgerond. De methode de Bakker integreert kennis over de ontstaanswijze en embryologie van het menselijk lichaam met effectieve praktische technieken. Daarnaast heb ik inmiddels vele andere cursussen gevolgd op het gebied van kinderosteopathie en pré- en perinatale psychologie.

Voordat ik Osteopaat werd, heb ik ruim 10 jaar als fysiotherapeut gewerkt. Dit was erg leuk om te doen. Ik besloot Osteopathie te gaan studeren omdat ik graag meer wilde weten van ons lichaam en de relaties die er te leggen zijn. De osteopaat ziet het lichaam als 1 functionerend geheel en kijkt daarbij naar de hele persoon. Daarom is het een effectieve behandelwijze.

Ik ben geregistreerd bij het NOF en word erkend door alle zorgverzekeraars.