Actueel | Wat kan ik voor je doen?

De agenda is inmiddels volgepland tot aan de zomervakantie.  Een afspraak inplannen kan weer per 26 augustus 2021.

Heeft je kindje eerder osteopatische hulp nodig, dan raad ik de volgende praktijken aan (uiteraard zijn er nog veel meer goede praktijken): Eva Ottenhof, Brechtje Castenmiller, Optimum Osteopathie, Praktijk Dom Utrecht.

Behandeling van kinderen bij Osteopathie Leidsche Rijn

In de praktijk behandel ik kinderen en babies. Ik neem geen volwassenen aan. Mijn passie ligt bij de kinderen, vandaar mijn keuze! In Leidsche Rijn heb ik een breed netwerk opgebouwd van zorgverleners die met kinderen werken. Zodoende kan ik als het nodig is naar een kundige collega verwijzen en daarmee samenwerken in het belang van jouw kind. 

Nieuw initiatief | Leidsche Rijn Kind

Wanneer ouders met een baby bij mij komen, dan kan er van alles aan de hand zijn, waardoor het niet lekker gaat met hun kindje. De osteopathie biedt vooral lichamelijke aanknopingspunten, al neem ik in een osteopatisch consult zoveel mogelijk mee. In de loop der jaren heb ik zo veel ervaring opgedaan, dat ik breed advies kan geven. Ook werk ik al geruime tijd met zorgverleners in de regio samen, waardoor ik goed kan inschatten of zij mogelijk iets voor jouw kindje kunnen betekenen. Daarom heb ik naast Osteopathie Leidsche Rijn ook www.leidscherijnkind.nl opgericht. Via Leidsche Rijn Kind bied ik een baby Consult aan Huis aan, waar ik alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan als fysiotherapeut, osteopaat, moeder en vrouw kan inzetten. Zodoende hoop ik jou en je kindje goed op weg te helpen! In dit consult pas ik ook osteopathie toe. De kosten van het baby consult aan huis zijn Eur. 105,00.