Actueel | Maatregelen Corona- virus

Osteopathie Leidsche Rijn is geopend! In de praktijk worden de hygiene-adviezen van het RIVM opgevolgd. Zie voor meer informatie over de beroepsgroep Osteopathie de Website NVO. 

Wanneer u last heeft van verkoudheidsklachten, keelpijn of koorts, dan dient u de afspraak af te zeggen. Dit geldt ook voor mij als behandelaar.

Enkel nog behandeling van kinderen bij Osteopathie Leidsche Rijn

Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik per 1 augustus alleen nog kinderen ga behandelen in mijn praktijk. Ik heb het behandelen van volwassenen altijd graag gedaan, maar mijn hart gaat uit naar kinderen. Een kind ondersteunen zodat het zich nog beter kan ontwikkelen, zodat het zicht lekkerder voelt en beter ‘uit de verf” komt, dat is mijn passie! Daarbij werk ik als het nodig is ook graag samen met de kinderfysiotherapeut of lactatiekundige of andere zorgverleners.

 

Tariefswijziging per 1 september 2020

Per 1 september wijzigt het tarief naar Eur. 92,50 per consult.