Actueel | Wat kan ik voor je doen?

Wat kan ik voor je doen?  Heeft jouw kind klachten? Misschien kan ik adviseren. je mag mij altijd bellen op 06 27 222 666 of mailen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je hulp nodig voor je baby? Kijk dan snel op www.leidscherijnkind.nl. Ook een initiatief van mij. Misschien kan ik je langs die weg helpen?

Contact opnemen kan ook via het contactformulier.

Ik hoop dat ik je kan helpen! 

Behandeling van kinderen bij Osteopathie Leidsche Rijn

Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat ik alleen nog kinderen ga behandelen in mijn praktijk. Ik heb het behandelen van volwassenen altijd graag gedaan, maar mijn hart gaat uit naar kinderen. Een kind ondersteunen zodat het zich nog beter kan ontwikkelen, zodat het zicht lekkerder voelt en beter ‘uit de verf” komt, dat is mijn passie! Daarbij werk ik als het nodig is ook graag samen met de kinderfysiotherapeut of lactatiekundige of andere zorgverleners.

 

Nieuw initiatief | Leidsche Rijn Kind

Wanneer ouders met een baby bij mij komen, dan kan er van alles aan de hand zijn, waardoor het niet lekker gaat met hun kindje. De osteopathie biedt vooral lichamelijke aanknopingspunten, al neem ik in een osteopatisch consult zoveel mogelijk mee. In de loop der jaren heb ik zo veel ervaring opgedaan, dat ik breed advies kan geven. Ook werk ik al geruime tijd met zorgverleners in de regio samen, waardoor ik goed kan inschatten of zij mogelijk iets voor jouw kindje kunnen betekenen. Daarom heb ik naast Osteopathie Leidsche Rijn ook www.leidscherijnkind.nl opgericht. Via Leidsche Rijn Kind bied ik een baby Consult aan Huis aan, waar ik alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan als fysiotherapeut, osteopaat, moeder en vrouw kan inzetten. Zodoende hoop ik jou en je kindje goed op weg te helpen!